05/10 Club de lectura d'un fosc mantell

17/09/2024
  • Benvolguts/des,
    Dissabte 5 d'octubre ens plau convidar-vos a participar al Club de Lectura del còmic UN FOSC MANTELL, amb el seu autor, Jaime Martín.
    16:30: Signatures
    17:30 a 18:30h: Club de lectura / xerrada amb l'autor
    L'acte tindrà lloc a la Bookman Llibreria, al carrer Sant Llàtzer, 17 de Figueres.
    Us hi esperem!
  • SINOPSI

    Mara és una “trementinaire”, una remeiera que ven remeis casolans per tot el Pirineu català. Viu sola a la muntanya, però l’edat comença a pesar-li i cada vegada li costa més mantenir el seu estil de vida. Fins que troba una estranya dona desmaiada al bosc. És forastera i sembla muda. Quan l’acull a casa seva sap que li portarà problemes. Però no de quina mena...

    Jaime Martín (Siempre tendremos veinte años) retorna amb una novel.la gràfica on dues dones envoltades de misteri s’enfronten als prejudicis i els interessos d’una comunitat rural. Un magistral relat marcat pel pes asfixiant de les convencions i la valentia dels que s’atreveixen a escapar d’elles.

  • L'AUTOR: JAIME MARTÍN

    Nació en L’Hospitalet (Barcelona) en 1966. Inició su trayectoria profesional en el ámbito del cómic en 1985 y publicó en las revistas que por entonces editaba Josep Maria Beà en su sello Intermagen: Caníbal y Bichos. Entre 1986 y 1990, también en Humor a Tope y Pulgarcito. En 1987 comienza a colaborar con regularidad en la mítica revista El Víbora. Allí realiza series de temática costumbrista con guion de Alfredo Pons. Aborda también series propias como autor completo, como Sangre de Barrio (1989-2005), cuya primera entrega obtuvo el Premio Autor Revelación del 8º Salón Internacional del Cómic de Barcelona. Otras obras destacadas de esta etapa son Los primos del Parque (1991-92), La Memoria Oscura (1994-95) e Infierno (1996). Tras publicar Invisible en España, se pasa a la editorial francesa Dupuis y allí publica Lo que el viento trae (2007) y Todo el polvo del camino (2010), con guion de Wander Antunes. Con Las guerras silenciosas se consagra como uno de los autores europeos más interesantes del momento, una consideración que confirma con Jamás tendré 20 años (galardonada con el premio a la Mejor Obra de Comic Barcelona 2017), Siempre tendremos 20 años (galardonada con el premio a la Mejor Obra de Comic Barcelona 2021) y Un oscuro manto.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades