24/10 Club de lectura IREMONGER I

23/09/2024
  • Benvolguts/des,

    Ens plau convidar-vos a participar al Club de Lectura del primer volum d'IREMONGER: Els secrets de Heap House (en català i castellà)
    L'acte tindrà lloc el proper Dijous 24 d'octubre a les 19:30h, a la Bookman llibreria, al carrer Sant LLàtzer, 17 de Figueres.
    Us hi esperem!
  • SINOPSI


    Els Iremonger són una família peculiar.

    Durant generacions han viscut a HEAP HOUSE, la seva laberíntica mansió, on les jerarquies i els matrimonis els venen imposats. A les plantes superiors hi viu la família; a les inferiors, el servei. Al voltant de la mansió hi ha els CÚMULS: piles de brossa que ve de tot Londres i s’estén fins on arriba la vista.

    Tots els membres de la família perpetuen una tradició, la de viure lligats a un OBJECTE DE NAIXEMENT que han de protegir amb la vida. Els objectes sembla que murmuren alguna cosa, però només en Clod Iremonger, l’ESCOLTADOR, és capaç de sentir-los.

     L’arribada de la Lucy Pennant, una nova minyona de la mansió, ho canviarà tot. Perquè a l’horitzó de Heap House s’endevina una gran tempesta. I tots els secrets de la família Iremonger estan a punt de saltar pels aires per sempre.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades